1.1   Εισαγωγή

Αυτή η σελίδα περιέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις ("Όροι") που διέπουν την πλατφόρμα Alert 24/7 και οποιεσδήποτε άλλες από τις Υπηρεσίες (που ορίζονται παρακάτω) που προσφέρονται από εμάς, τις θυγατρικές μας και τους συνεργάτες μας, καθώς και από διάφορους παρόχους τρίτων υπηρεσιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ! ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

 

1.2   Συνδεσιμότητα και επικοινωνίες

Πρέπει να διαθέτετε κινητό τηλέφωνο ή συσκευή με δυνατότητα Internet χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα iOS ή Android για να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Οι συνήθεις χρεώσεις και φόροι  από τους παρόχους επικοινωνιών ενδέχεται να ισχύουν για οποιοδήποτε περιεχόμενο αποκτάτε από τις Υπηρεσίες. Το Alert 24/7 δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις που επιβαρύνεστε από το κινητό σας τηλέφωνο ή τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ως αποτέλεσμα της χρήσης των Υπηρεσιών.

Συμφωνείτε ρητά ότι, ως μέρος των Υπηρεσιών, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με ειδοποίηση push, μήνυμα κειμένου (SMS) ή / και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

1.3   Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα

Αναγνωρίζετε ότι όλα τα υλικά των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού των Υπηρεσιών, των γραφικών, των κειμένων, των ήχων, των εικόνων, του λογισμικού και άλλων αρχείων και της επιλογής και διαμόρφωσής τους (συνολικά: "Υλικά"), αποτελούν ιδιοκτησία του Alert 24/7 τους δικαιοπάροχους της και υπόκεινται και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους νόμους και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν θα αποκτήσετε κανένα ιδιοκτησιακό ενδιαφέρον για τα Υλικά ή τις Υπηρεσίες μέσω αυτών των Όρων Χρήσης ή με άλλο τρόπο. Όλα τα δικαιώματα σε Υλικά που δεν παρέχονται ρητά στους παρόντες Όρους Χρήσης παραχωρούνται στους αντίστοιχους κατόχους τους. Με την επιφύλαξη ρητά εξουσιοδοτημένων από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή τις Υπηρεσίες, δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή, η αναδημοσίευση, η λήψη, η εκτέλεση, η προβολή, η μετάδοση, η μετάδοση, η εκμετάλλευση, η δημιουργία παράγωγων έργων ή η χρήση οποιουδήποτε από τα Υλικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη εξουσιοδότηση του Alert 24/7 ή τον αντίστοιχο κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων. Το Alert 24/7 σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε και να κάνετε λήψη των Υλικών μόνο για προσωπική και εσωτερική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσετε ανέπαφα όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άλλες προειδοποιήσεις ιδιοκτησίας που περιέχονται στα αρχικά Υλικά.

 

1.4   Συμπεριφορά χρηστών

Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για να:

1.       πραγματοποιήσετε αποστολή, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, χυδαίο, άσεμνο, πορνογραφικό, δυσφημιστικό, προσβάλλει την ιδιωτική ζωή, απεχθές ή φυλετικά, εθνικά ή με άλλο τρόπο παράνομο ή ανάρμοστο (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του γυμνού και της απεικόνισης της χρήσης ναρκωτικών)

2.       βλάψετε σκόπιμα ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο

3.       να πλαστογραφήσετε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, ενός αντιπροσώπου της Alert 24/7 ή να δηλώνετε ψευδώς ή με άλλον τρόπο εσφαλμένα την υπαγωγή σας σε ένα πρόσωπο ή μια οντότητα

4.       να πλαστογραφήσετε σήματα ή να χειριστείτε με άλλο τρόπο τα αναγνωριστικά για να αποκρύψετε την προέλευση οποιουδήποτε περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των Υπηρεσιών

5.       να ανεβάσετε, να ταχυδρομήσετε, να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ή να μεταδώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που δεν έχετε δικαίωμα εκπομπής σύμφωνα με κανένα νόμο ή βάσει συμβατικών ή εμπιστευτικών σχέσεων (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων ή συμφωνίες μη δημοσιοποίησης)

6.       να ανεβάσετε, να ταχυδρομήσετε, να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ή να μεταδώσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας οποιουδήποτε μέρους

7.       να ανεβάσετε, να ταχυδρομήσετε, να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ή να μεταδώσετε με οποιονδήποτε τρόπο οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση, διαφημιστικό υλικό, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, “αλυσιδωτές επιστολές”, “πυραμίδες” ή άλλη μορφή προσέλκυσης

8.       να ανεβάσετε, να ταχυδρομήσετε, να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ή να μεταδώσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο κώδικα υπολογιστή, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τη διακοπή, την εξομοίωση, την καταστροφή ή τον περιορισμό της λειτουργικότητας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού εξοπλισμού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού

9.       να παρεμβαίνετε ή να διακόπτετε τις Υπηρεσίες ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που συνδέονται με τις Υπηρεσίες ή να παραβαίνετε τις απαιτήσεις, τις διαδικασίες, τις πολιτικές ή τους κανονισμούς των δικτύων που συνδέονται με τις Υπηρεσίες

10.   να "καταδιώκετε" ή άλλως παρενοχλείτε άλλο άτομο.

11.   να συλλέγετε ή να αποθηκεύετε προσωπικές πληροφορίες ή δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες υπηρεσιών ή να αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες ή δεδομένα άλλου χρήστη σε τρίτους

12.   να ζητήτε προσωπικές πληροφορίες ή δεδομένα από άτομα κάτω των 13 ετών

13.   να πραγματοποιείτε "bot", "hack", "crack", ή άλλως να προσπαθήσετε να παρακάμψετε οποιονδήποτε έλεγχο πρόσβασης, προστασία πνευματικών δικαιωμάτων ή μηχανισμούς επιβολής της άδειας που σχετίζονται ή σχετίζονται με τις Υπηρεσίες.

 

Μπορείτε να υποβάλετε κριτικές ή άλλα σχόλια. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, προτάσεις ή ανατροφοδοτήσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες (συνολικά, "Ανατροφοδοτήσεις") που υποβάλλονται στο Alert 24/7 γίνονται ιδιοκτησία του Alert 24/7. Το Alert 24/7 δεν θα είναι υποχρεωμένο να θεωρεί τα σχόλια ως εμπιστευτικά. Χωρίς περιορισμό, το Alert 24/7 θα έχει την αποκλειστική ιδιοκτησία όλων των παρόντων και μελλοντικών υφιστάμενων δικαιωμάτων στην Ανατροφοδότηση κάθε είδους και φύσης παντού και θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την Ανατροφοδότηση για οποιονδήποτε εμπορικό ή άλλον σκοπό χωρίς αποζημίωση σε εσάς ή σε οποιαδήποτε άλλη πρόσωπο που στέλνει το Σχόλιο. Αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για το υλικό που υποβάλλετε και εσείς, όχι το Alert 24/7, έχετε πλήρη ευθύνη για το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένης της νομιμότητας, της αξιοπιστίας, της καταλληλότητας, της γνησιότητας και των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

1.5   Χρήση υπηρεσιών - τερματισμός χρήσης

Απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμό στις Υπηρεσίες για να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες των Υπηρεσιών. Εάν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες, συμφωνείτε (α) να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας όπως ζητήθηκαν από τις Υπηρεσίες και (β) όπως επιτρέπεται, να διατηρείτε και να ενημερώνετε ταχέως αυτές τις πληροφορίες, , τρέχουσες και πλήρεις. Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι ψευδείς, ανακριβείς, παρωχημένες ή ελλιπείς ή εάν η Alert 24/7 έχει βάσιμους λόγους να υποψιάζεται ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ψευδείς, ανακριβείς, ξεπερασμένες ή ελλιπείς, η Alert 24/7 έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει και να απαγορεύσετε οποιαδήποτε και οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική χρήση των Υπηρεσιών (ή οποιουδήποτε μέρους αυτών) από εσάς.

Θα δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής λογαριασμού. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού και είστε πλήρως υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης ή τον λογαριασμό σας. Το Alert 24/7 διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την καταχώρηση ή να ακυρώσει ένα όνομα χρήστη κατά την απόλυτη κρίση του. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να (α) ειδοποιήσετε αμέσως το Alert 24/7 για κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή για οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας και (β) βεβαιωθείτε ότι θα πραγματοποιείται έξοδο από το λογαριασμό σας στο τέλος κάθε συνεδρίας. Συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που προκύπτουν από τη χρήση του λογαριασμού σας στις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που προκύπτουν από μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας προτού λάβετε μέτρα για την αποφυγή τέτοιου είδους εμφάνισης αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασής σας και ενημερώνοντας το Alert 24/7. Το Alert 24/7 και όσοι συνδέονται με αυτό δεν μπορούν και δεν θα ευθύνονται για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από την αποτυχία σας να συμμορφωθείτε με αυτήν την ενότητα.

 

1.6   Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, ερωτήσεις ή καταγγελίες σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης ή τις Υπηρεσίες ή θέλετε να αναφέρετε παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συντομότερο δυνατόν.

Το Alert 24/7 (κωδ. έργου Τ1ΕΔΚ-01167) υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου TOURISTA 24/7 της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα του Alert 24/7.

AVMap GIS Α.Ε

Κεντρικά γραφεία:
Λεωφ. Μαραθώνος 77
Πικέρμι,  ΤΚ 19009

 

Τηλ: +30 210 8056321-3

Email: support@avmap.gr

Website: www.avmap.gr

 

Gemini Security

Κεντρικά γραφεία:
Αναπαύσεως 43
Βριλήσσια, ΤΚ 15238

 

Τηλ: +30 210 6854474

Email: main@geminisecurity.gr

Website: www.geminisecurity.gr