Τελευταία Ενημέρωση: Οκτώβριος 2021.

Γενικά

Το Alert247.gr επιδιώκει να διασφαλίζει την προσβασιμότητα των υπηρεσιών του από άτομα με αναπηρία. Το Alert247.gr έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος είναι ευκολότερος στην χρήση και πιο προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία, έχοντας την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Η προσβασιμότητα στο Alert247.gr

Το Alert247.gr διαθέτει το UserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από έναν αφιερωμένο εξυπηρετητή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Alert247.gr να βελτιώσει την συμμόρφωσή του με τα Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του Alert247.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην άκρη της σελίδας. Μόλις κάνετε κλικ, παρακαλώ περιμένετε μέχρι να φορτωθεί ολόκληρο το μενού.

Αποποίηση ευθύνης

Το Alert247.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώσει διαρκώς την προσβασιμότητα του site και των υπηρεσιών του, με την πεποίθηση ότι είναι κοινή ηθική υποχρέωση όλων μας να επιτρέπουμε την προσβάσιμη, χωρίς εμπόδια και διακοπές χρήση για όλους.

Παρόλες τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του Alert247.gr πλήρως προσβάσιμο, ενδέχεται ορισμένο περιεχόμενο να μην έχει ακόμα πλήρως προσαρμοστεί στα πιο αυστηρά τεχνολογικά πρότυπα. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στο ότι δεν έχουμε βρει ακόμα την κατάλληλη τεχνολογική λύση.

Είμαστε εδώ για εσάς

Αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία με το περιεχόμενο του Alert247.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιαδήποτε υπηρεσία του site, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην παρακάτω διεύθυνση, και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα προσβασιμότητας, ή έχετε οποιαδήποτε απορία, ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Alert 24/7 (κωδ. έργου Τ1ΕΔΚ-01167) υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου TOURISTA 24/7 της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα του Alert 24/7.

AVMap GIS Α.Ε

Κεντρικά γραφεία:
Λεωφ. Μαραθώνος 77
Πικέρμι,  ΤΚ 19009

 

Τηλ: +30 210 8056321-3

Email: support@avmap.gr

Website: www.avmap.gr

 

Gemini Security

Κεντρικά γραφεία:
Αναπαύσεως 43
Βριλήσσια, ΤΚ 15238

 

Τηλ: +30 210 6854474

Email: main@geminisecurity.gr

Website: www.geminisecurity.gr